En liten detalj, bara..



Har glömt att berätta (försöker få med allt) att en av de båda inspektörerna från det första, katastrofala besöket, vid telefonkonfrontation sagt ungefär "det skulle inte ha räckt med att ge ett par dagars uppskov, det var MYCKET värre än så".
Vid det här laget vet förstås denna inspektör att hon hade fel. En stilla undran; kommer nämnda inspektör att redovisa sitt misstag, för att rentvå min väninna och ge henne upprättelse? Klädsamt, bästa tjänstekvinna, att erkänna och redovisa sina fel och brister, vi fotfolk är helt utlämnade till sådana som dig! Vi är envisa, vi är många, du kan inte i längden flyta ovanpå och tro att du ska klara dig!

Vi väntar med spänning på att få ett utlåtande från NÄRVARANDE veterinär och hans beskrivning av skeendet.
Väntar även på dig, min vän, som sagt mig att det kommer kommentar, din åsikt är viktig!
Kram!

Kommentarer
Postat av: Trixan

Så länge hundarna är i god konition och är pigga glada vovvar är det i mitt tyccke inte så dvårt att gr anstånd åtminstånne en vecka. Det vet väl alla som har hund att det räcker med att matte är upptagen i telefon så kan dom mer eller mindre demolera ett helt hem. Hällre lite skit i hörnen än ett rent helvete. Är matte sjuk då tar hundflocken alla schanser till vad dom anser vara riligt. Hur tror ni det ser ut i ett hem med några småbarn om mamma skulle bli sjuk, mamman gör det apsolut nödvändigaste sen får resten vara tills hon blir frisk. Det kan faktiskt se för jävligt ut hos en sådan familj, men dår kommer inte länstyrelsen med läkare och avlivar barnen.Finns det något att klaga på, gör då det men man måste alltid ge respit för att den det drabbsr skall ha en chans att rätta till felen.

2009-02-24 @ 22:41:32
Postat av: anna

Vilket j-a län handlar det om? Vill veta var man inte ska bo alltså. Hu!

2009-03-01 @ 18:05:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0